BENVINGUTS AL CURS 19/20

Estimades famílies,

Aquest curs reprenem l'activitat del blog amb la intenció d'obrir una finestra al nostre dia a dia a l'escola i donar-vos a conèixer el que succeeix tant a cada un dels espais, com a les diverses propostes que oferim als infants al llarg de la setmana.

Com ja sabeu, aquests primers mesos són una adaptació per tota la comunitat educativa. S'han incoporat al centre nous infanys, famílies i mestres, per tant, cal dedicar temps per conèixer-nos i crear nous vincles acompanyant les emocions i necessitats de cada un. Però també és temps de retrobades amb companys i amics. Així com el moment per explorar els canvis en els espais i les nosves propostes que s'ofereixen. En definitiva, es tracta d'un conjunt de canvis que es van convertint en rutina amb el pas dels dies.

A les següents entrades del blog podeu veure el que ha succeït durant el mes de setembre a l'escola. Esperem que ho pugueu gaudir tant com ho han fet els vostres fills!

Per acabar, volem compartir una frase que defineix la nostra mirada cap a l'educació.

"L'escola no hauria de tenir aules, sinò tallers i laboratoris, i els nens s'haurien de moure i passar d'un lloc a un altre en funció dels seus interessos."


Francesco Tonucci


Equip docent d'educació infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada