dimarts, 24 de gener de 2017

BENVINGUDABenvolgudes famílies, les mestres del cicle d’educació infantil us volem donar la benvinguda a aquest nou espai de comunicació.
Primer de tot volíem donar-vos les gràcies a tots per la paciència, el suport i l’acompanyament que esteu mostrant en tot aquest procés de canvi que estem vivint  a l’escola.

Tal i com podeu veure finalment hem decidit crear un blog conjunt a tot el cicle d’infantil, en el qual volem compartir amb vosaltres les experiències que anem vivint al centre. Pensem que una eina compartida entre tots s’adapta encara més a les necessitats actuals de l’etapa d’educació infantil de la nostra escola, ja que com sabeu els infants interactuen entre ells i comparteixen vivències i espais els uns amb els altres.

Sabem que el blog era una eina enyorada per tots vosaltres fins al moment en aquest curs escolar i per això us volem donar les gràcies de nou per la vostra paciència. Tant els infants com nosaltres, els mestres, necessitàvem un període d’adaptació, però ara sí, amb aquest entrada queda inaugurada aquest nova eina en la que anirem compartint amb tots vosaltres imatges d’allò esdevingut a l’escola, així com informacions que puguin ser d’interès per a tots nosaltres. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada